Cadouri de Sarbatori 

Timp de doar cinci zile,
din 11 decembrie pana in 15 decembrie, inclusiv,
poti lua cadou pentru tine sau o femeie draga

Ca multe dintre voi, acum, si eu fac o lista de persoane dragi langa care notez idei de cadou si ma apuc, cu ceva vreme inainte, cam de pe la inceputul lunii decembrie, sa bifez pe masura ce reusesc sa achizitionez, confectionez, primesc darurile. Apoi, le dosesc undeva si le impachetez in Ajun. 

Eu am o lista lunga, lunga anul acesta, lunga cat comunitatea de femei faine care s-a strans de-a lungul timpului in jurul meu si al ideilor impartasite impreuna. 

Va imbratisez strans-strans pe fiecare ca si cand v-as vedea langa mine. Va multumesc din adancul sufletului pentru ca sunteti alaturi de mine, zi dupa zi, ca sunteti alaturi una de cealalta, ca aduceti si alte femei, ca astfel crestem impreuna. Va multumesc si cu un dar, o oferta mai tentanta decat a fost vreodata pentru programele online de consultanta vestimentara:

Cadoul meu pentru voi (11-15 decembrei)

Oricare dintre programe


Corpul tau, stilul tau
SAU
Accesoriile, condimenteaza-ti garderoba
SAU
‚ÄčCumpara cu ratiune, imbraca cu pasiune


Pachetul de trei (3) programe


1. Corpul tau, stilul tau
&
2. Accesoriile, condimenteaza-ti garderoba
&
3. Cumpara cu ratiune, imbraca cu pasiune


Sedinta de consultanta vestimentara


Sedinta de consultanta vestimentara in garderoba ta sau shopping personal. valabil pentru cele din Bucuresti sau cu programare anul viitor pentru cele din tara. (click pe buton si scrie-mi un mail pentru programare)


Daca doriti sa faceti cadou unul din produsele de mai sus sau aveti intrebari

scrieti-ne pe mail la support@automatketing.com