LECTII VIDEO 10/10


10 Pasi Simpli in cate inveti cum sa iti multiplici garderoba folosind inteligent accesoriile.

Dragele mele dame,

aveti curaj in accesorizare asa cum aveti in viata. Nu chiar nu este o comparatie prea indrazneata, ceea ce purtam ne exprima si ne defineste mai mult decat ne dam seama sau vrem sa ne dam seama. Imaginea noastra se creeaza in fiecare zi cand ne imbracam, cu orice am face-o, cu fiecare decizie estetica pe care o luam despre parul nostru, a purta un colier sau nu, a ne sufleca manecile sau nu. Imaginea se creeaza oricum, e bine sa fim constiente de asta si sa nu ne trezim prinse in propriile noastre capcane: delasarea, dezinteresul, lipsa grijii fata de corp, fata de noi ca si intreg, de reflexia noastra in oglinda, imbracatul ca act reflex, sa scap de o grija, lipsa de informatii despre latura estetica a vietii in general (si asta nu inseamna tendinte :)), frica de mai bine si mai frumos pentru noi, mitul "cochetaria inseamna frivolitate" etc.

Stilul poate fi innascut la unele, insa va spun cu mana pe inima si cu experienta a sute de cliente ca el se poate rafina, creste, invata. Un exemplu este si Victoria Beckham. De la Posh Spice a ajuns un designer premiat si o femeie cu un simt al modei si al elegantei foarte ascutit.

Stilul tau personal este in evolutie si faptul ca accesezi si inveti din asemenea programe (si iti multumesc pentru asta!), este un semn ca tu esti importanta pentru tine, iti dedici timp, energie si resurse. Vorbim despre haine adevarate si despre accesorii la fel, accesibile, purtabile, in care corpul tau sa arate bine, prin care personalitatea ta sa se exprime.

Iti multumesc ca ai urmarit acest program, al doilea "Accesoriile - condimenteaza-ti garderoba!" Cele care au cumparat ambele programe (primul este "Corpul tau, stilul tau! - dedicat tipului de silueta si cum il imbraci adecvat) stiu ca am dat multe sfaturi si multe idei. Poate parea multa informatie si nu vreau sa va coplesesc, va las cu o ultima idee si cu dorinta de a-mi scrie gandurile voastre.

Gandeste-te putin inainte de a purta orice, oriunde ai pleca cu tinuta respectiva! Nu conteaza daca vorbim despre o pereche de jeansi vechi si o camasa alba, alaturi de accesoriile potrivite si pantofi frumosi poate deveni o tinuta de seara. Nu conteaza ca vorbim despre gesturi mici, care par neinsemnate cum este acoperirea parului cu o esarfa chic sau o palarie atunci cand nu ai avut timp sa te speli pe cap, da, chiar daca iesi la plimbare cu cainele.

Acorda atentie tuturor tinutelor tale, nu doar pieselor pe care le cumperi pentru serviciu sau ca sa iesi seara in oras!

Votre,

Gabi Urda